energiebesparen en duurzaam ondernemen

Energie Prestatie Advies EPA

Wat is EPA?

EPA is de afkorting voor Energie Prestatie Advies.
Een Energie Prestatie Advies, kortweg EPA, is een beoordeling van de energieprestatie van een woning of gebouw. Het bestaat uit een wettelijk verplicht deel voor het energielabel en een vrijwillig deel voor het maatwerkadvies.

In het maatwerkadvies krijgt u een deskundig advies om het gebouw zuiniger, gezonder, comfortabeler en waardevoller te maken.
Een EPA wordt gemaakt door een Energie Prestatie Adviseur.
 

Waarom EPA?

Een deskundig Energie Prestatie Advies is de eerste stap op weg naar energiebesparing. Het is onverstandig om te investeren in energiebesparende maatregelen zonder inzicht te hebben in de consequenties. Een goed Energie Prestatie Advies zorgt niet alleen voor inzicht in de mogelijkheden, maar helpt u ook om fouten en schade te voorkomen. Een goede adviseur legt u ook uit HOE er het beste energie bespaart kan worden, wat de kosten en baten zijn van verschillende maatregelen, en wat de optimale combinatie is van maatregelen voor uw huis. Er wordt dus ook gekeken naar het wooncomfort en het binnenmilieu. De Energie Prestatie Adviseur heeft een speciale opleiding en werkt voor een gecertificeerd bedrijf.

 

Creative Change
info@creativechange.nl
UA-27979756-1