energiebesparen en duurzaam ondernemen

Energielabel C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Voldoet het gebouw dan niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. (bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

Snel en eenvoudig aan deze verplichting voldoen?

Om aan deze verplichting te voldoen kan Creative Change voor uw kantoorgebouw een energielabel opstellen. Óf adviseren, als dat nog niet zo is, hoe u tegen zo laag mogelijke kosten een energielabel C kunt behalen. Nadat deze maatregelen zijn genomen stellen we alsnog het energielabel op.

Ook als u het gebouw verder wilt verduurzamen tot energielabel B of A en verder kunnen wij dit voor u uitvoeren.

 

Energielabel bedrijfsgebouwen

Elk bedrijfsgebouw dat verkocht of verhuurd wordt moet voorzien zijn van een energielabel. Creative Change stelt snel een eenvoudig een energielabel op voor uw gebouw.

 

Maatwerkadvies

Als u een goed inzicht wilt hebben in de energiebesparende maatregelen die voor u het meest interessant zijn kunt u een (EPA-U) maatwerkadvies laten maken. In dit maatwerkadvies komen alle relevante energiebesparende maatregelen aan bod en wordt de energiebesparing en de terugverdientijd berekend. Het maatwerkadvies is afgestemd op het gebouw en het specifieke gebruik ervan. Per maatregel wordt het volgende duidelijk gemaakt:

  1. de investering (met en zonder relevante subsidies)
  2. de jaarlijkse energiebesparing en CO2-reductie
  3. de jaarlijkse kostenbesparing
  4. de terugverdientijd

 Ik stel graag een maatwerkadvies op voor uw bedrijfsgebouw.

 

Ja, ik wil meer informatie over het energielabel of een maatwerkadvies

Creative Change
info@creativechange.nl
UA-27979756-1 v=spf1 a mx ip4:81.169.146.216 ~all