Creative Change

energiebesparen en duurzaam ondernemen

 Creative Change richt zich op het verduurzamen van gebouwen.

Sinds 2008 werk ik als energieadviseur voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers en adviseer hen hoe zij het energieverbruik kunnen beperken en daarbij het comfort van het wonen en werken in het gebouw kunnen verbeteren. Ik probeer hen te stimuleren te kiezen voor maatregelen die leiden tot een zeer energiezuinig gebouw.

Ik probeer hen te stimuleren te kiezen voor maatregelen die leiden tot een zeer energiezuinig gebouw. Bij het verduurzamen adviseer ik gebruik te maken van natuurlijke materialen. Om daarmee een zeer goed geïsoleerd en kierdicht gebouw te realiseren met maximaal gebruik van zonnewarmte. Met een zeer energiezuinig gebouw kunnen de installaties voor verwarming en koeling beperkt blijven. Dat verlaagt de investeringen, CO2 voetafdruk en onderhoudskosten.

Creative Change stelt energielabels op voor particulieren, VvE’s en bedrijven, geeft advies hoe deze energielabels te verbeteren en stelt uitgebreide energieadviezen op waarin besparingen, kosten en terugverdientijden aan bod komen.